LIITY JÄSENEKSI

Liity jäseneksi

Luottoalan Asiantuntijat Ry:n toiminnan tavoitteena on lisätä vielä nykypäivänäkin harmittavan huonosti tunnettua luottoalaa ja kehittää sitä eteenpäin yhdessä jäsenistön kanssa. Luottoalan Asiantuntijat Ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Suomessa.

Yhdistys kehittää ja vahvistaa jäsenistönsä ammattitaitoa mm. koulutuksin. Luottoalan yleistä tunnettuutta ja toimintaedellytyksiä edistetään koulutuksin ja seminaarein sekä edistämällä alan asiantuntijaroolia.

Miksi jäseneksi?

Luottoalan Asiantuntijat Ry:n toiminnan tavoitteena on lisätä vielä nykypäivänäkin harmittavan huonosti tunnettua luottoalaa ja kehittää sitä eteenpäin yhdessä jäsenistön kanssa. Kehitämme ja vahvistamme jäsenistön ammattitaitoa mm. koulutuksin.

Mitä tarvitaan?

Jos työskentelet luotolla tapahtuvan kaupankäynnin, luoton myöntämisen tai luottoalaan muulla tavoin läheisesti liittyvien tehtävien parissa, olet alan asiantuntija, esimies, tai yrittäjä, olet tervetullut mukaan. Hae jäseneksi jo tänään!

Mitä saat?

Luottoalan Asiantuntijat Ry:n jäsenenä pääset verkostoitumaan toisten samalla alalla toimivien parissa tapahtumissa ja koulutuksissa. Pysyt ajan tasalla alan kuulumisista tuotetun sisällön myötä. Toimikuntien kautta pystyt tuomaan mielipiteesi alan kehityksestä kuuluville ja vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen.

Toiminta on suunnattu ensisijaisesti luotolla tapahtuvaan kaupankäyntiin, luoton myöntämiseen tai luottoalaan muulla tavoin läheisesti liittyvissä tehtävissä toimiville, asiantuntijoille, esimiehille ja yrittäjille.

Säännöt

Yhdistyksen säännöt on hyväksytty yhdistyksen varsinaisessa syyskokouksessa 13.11.2014. Tutustu yhdistyksen sääntöihin oheisesta PDF.stä.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksuista löytyy normaalijäsenen, yritysten ja eläkeläistän maksut: 

  • Jäsenmaksu on 55 euroa vuodessa. Luottoalan Asiantuntijat Ry:n jäsenyys on henkilökohtainen.
  • Yrityksille suunnattu kannatusjäsenmaksu on 210 euroa ja
  • eläkeläisille 25 euroa vuodessa.

Tiedot

Uusi jäsenhakemus

5 + 3 =