VARSINAISEEN SYYSKOKOUKSEEN

12.11.2020 klo 17.00


Etäkokous vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:ssä mainitut asiat (muun muassa vahvistetaan talousarvio, valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten sijaan, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, valitaan seuraavaksi vuodeksi jäsenet luottoalan neuvottelukuntaan).

Yhdistyksen sääntöjen 12 §:n 2 mom. poiketen kokous järjestetään etäkokouksena johtuen koronavirusepidemiasta. Väliaikainen laki (voimassa 30.6.2021 asti) mahdollistaa sen, että yhdistyksen hallitus voi sallia jäsenille etäosallistumisen, vaikka yhdistyksen säännöissä etäosallistuminen olisi erikseen kielletty tai sitä ei olisi sallittu.

Kokous toteutetaan Microsoft Teams -palvelussa. Pääset liittymään kokoukseen erikseen sähköpostitse lähetetyn linkin kautta. Mikäli et ole saanut liittymislinkkiä sisältävää sähköpostia, koska sähköpostiosoitettasi ei löydy yhdistyksen jäsenrekisteristä tai sähköposti ei ole muutoin tavoittanut teitä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin (sihteeri@luottomiehet.fi), joka välittää linkin kokoukseen liittymistä varten.

Koska odotamme kokoukseen suurta osallistujamäärää, pyydämme kokouksen sujuvoittamiseksi, että mykistätte mikrofoninne, mikäli ette käytä puheenvuoroa.

Voit liittyä kokoukseen verkkoselaimellasi (suosituksena käyttää Google Chrome selainta parhaan yhteensopivuuden varmistamiseksi) tai lataamalla Microsoft Teams sovelluksen tietokoneellesi tai puhelimellesi puhelimesi kauppapaikasta. Lisätietoja Teams palvelusta löydät tukisivulta.