Puheenjohtaja Terhi Rosti: Pienistä puroista ja perusasioista se lähtee!

Uutiset Uutisnostot 01.02.2019
/

Perusasioista on hyvä lähteä liikkeelle ja uutena puheenjohtajana aloitinkin lukemalla yhdistyksen säännöt.

2 § Yhdistyksen tarkoituksena on edistää luottoalan tuntemusta ja kehitystä järjestämällä esitelmä-, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia yhdistyksen toimialaan kuuluvista kysymyksistä, seuraamalla luottoalan kehitystä myös ulkomailla, harjoittamalla kustannus-, julkaisu-, kurssi- ja koulutustoimintaa sekä antamalla lausuntoja ja tekemällä alaa koskevia aloitteita.


Tästä suorasta lainauksesta löytyy helposti se olennaisin asia, joka on myös itselleni tässä perinteikkäässä yhdistyksessä kolahtanut. Tilaisuuksien ja tapahtumien kautta tapahtuva oppiminen ja verkostoituminen on yhdistyksemme parasta antia ja moni on löytänyt jäseneksemme juuri tätä kautta.

Mitä tälle vuodelle sitten on suunnitteilla? Perinteisen Kevätiltamat&Kevätkokous-mixin ajankohdaksi on ajateltu torstaita 16.5.2019, mutta tarkempi paikka ja sisältö on vasta suunnitteilla. Jopa sitä ennen haluaisimme järjestää jotain erilaista ja rennompaa verkostoitumistapaamista, vaikkapa tutustumalla yhdessä johonkin näyttelyyn. Syksyn Luottoseminaarin suunnittelu on käynnistynyt. Verkkosivuille tuodaan artikkeleita lehdestä ja yhdistyksen LinkedIn-ryhmä olisi tarkoitus saada avoimemmaksi, jotta tietojen jakaminen sieltä olisi helpompaa. Loppuvuodesta haluamme järjestää toimikuntien jäsenille yhteisen workshopin yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Kerron lisää ja tarkemmin tulossa olevista tapahtumista ja hankkeista helmikuussa ilmestyvässä Luottolinkki-lehdessä.

”Pienistä Puroista” -haaste kaikille yhdistyksen jäsenille!

Lopuksi haaste kaikille yhdistyksen jäsenille. Muista kertoa yhdistyksestä kaikille tapaamillesi luotonhallinnan parissa työskenteleville henkilöille. Siis kaikille. Jos jokainen aktiivinen jäsen toisi vuoden aikana toimintaan mukaan yhden uuden jäsenen, niin johan saisimme pidettyä yhdistyksen sihteerin kiireisenä!

Terhi Rosti
Puheenjohtaja