Mikä luottoalalla toimiville on yhteistä?

Uutiset Uutisnostot 24.03.2019
/


Luottoalan tehtäviin ei valmistu suoraan mistään oppilaitoksesta. Erilaisia ammatteja on moneen lähtöön. Mikä sitten luottoalalla toimivia yhdistää? Puheenjohtaja Terhi Rosti pohtii asiaa tuoreimman Luottolinkin Hallituspalstalla.

Työ luottoalalla voi vaatia samaan aikaan sekä lukujen tarkkaa analysointia, inhimillistä tilannetajua että suurten linjojen ymmärtämistä. Realistinen moniosaaja voisi olla luottoalan ammattilaisesta hyvä kuvaus.

Mielikuva luottopäällikön tai perintäneuvottelijan työstä voi täysin alaa tuntemattomalle olla karu, kenties pelottavakin. - Jotain lähes maagista on kuitenkin siinä, että yllättävän monet luotonhallinnan tehtäviin löytäneet myös jäävät valitsemalleen tielle, Luottomiehet – Kreditmännen ry:n puheenjohtaja Terhi Rosti sanoo.

Luottomiehet – Kreditmännen ry on yhdistys, joka kokoaa luottoalan ammattilaiset ja yritykset yhteen. Yhdistys huolehtii jäsenten ammattitaidon ylläpitämisestä järjestämällä seminaareja, julkaisemalla Luottolinkki lehteä sekä jakamalla tietoa yhdistyksen kotisivuilla ja LinkedInissä. Lisäksi yhdistys tekee pitkäjänteistä yhteistyötä Markkinointi-instituutin kanssa luotonhallinnan koulutuksen ikonin, luottotutkinnon, parissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!