Kutsu syyskokoukseen 2.12.2021

/

KUTSU VARSINAISEEN SYYSKOKOUKSEEN

2.12.2021 klo 12.00

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi kokous ensisijaisesti Teams-etäkokouksena, mahdollisuus osallistua myös livenä osoitteessa Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki (Atradiuksen tilat).

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:ssä mainitut asiat (muun muassa vahvistetaan talousarvio, valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten sijaan, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, valitaan seuraavaksi vuodeksi jäsenet luottoalan neuvottelukuntaan).

Yhdistyksen sääntöjen 12 §:n 2 mom. mukaisesti kokoukseen osallistutaan henkilökohtaisesti, mutta hallituksen niin päättäessä, kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden avulla. Johtuen koronavirusepidemiasta ja viimeaikoina pahentuneesta tartuntatilanteesta kokoukseen voi osallistua henkilökohtaisesti tai etäyhteyttä käyttäen. Etäyhteyden käyttö on mahdollistettu kevätkokouksessa tehdyn sääntömuutoksen yhteydessä. Sääntömuutokset ovat tällä hetkellä vahvistettavana Patentti- ja rekisterihallituksessa.

Kokous toteutetaan Microsoft Teams -palvelussa. Pääset liittymään kokoukseen erikseen sähköpostitse lähetetyn linkin kautta. Mikäli et ole saanut liittymislinkkiä sisältävää sähköpostia, koska sähköpostiosoitettasi ei löydy yhdistyksen jäsenrekisteristä tai sähköposti ei ole muutoin tavoittanut teitä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin (sihteeri@luottomiehet.fi), joka välittää linkin kokoukseen liittymistä varten.

Koska odotamme kokoukseen suurta osallistujamäärää, pyydämme kokouksen sujuvoittamiseksi, että mykistätte mikrofoninne, mikäli ette käytä puheenvuoroa.

Voit liittyä kokoukseen verkkoselaimellasi (suosituksena käyttää Google Chrome selainta parhaan yhteensopivuuden varmistamiseksi) tai lataamalla Microsoft Teams sovelluksen tietokoneellesi tai puhelimellesi puhelimesi kauppapaikasta. Lisätietoja Teams palvelusta löydät tukisivulta.

#luottoala #yhdistys #syyskokous