Varsinainen kevätkokous 14.5.2020

/

Luottomiehet – Kreditmännen ry. kutsuu yhdistyksen jäsenet

VARSINAISEEN KEVÄTKOKOUKSEEN

14.5.2020 klo 16.00


Microsoft Teams -etäkokous vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat (ml. toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastuskertomuksen esittäminen sekä tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä päättäminen)

Yhdistyksen sääntöjen 12 §:n 2 mom. poiketen kokous järjestetään teknisen apuvälineen avulla johtuen koronavirusepidemiasta. Vireillä olevassa koronavirustilanteen aikaisessa eli määräaikaisessa hallituksen esityksessä todetaan, että yhdistyksen hallitus voi sallia jäsenille etäosallistumisen, vaikka niiden säännöissä etäosallistuminen olisi erikseen kielletty tai sitä ei olisi sallittu.

Kokous toteutetaan Microsoft Teams -palvelussa. Koska odotamme kokoukseen suurta osallistujamäärää, pyydämme kokouksen sujuvoittamiseksi, että mykistätte mikrofoninne, mikäli ette käytä puheenvuoroa.

Voit liittyä kokoukseen verkkoselaimellasi (suosituksena käyttää Google Chrome selainta parhaan yhteensopivuuden varmistamiseksi) tai ladata Microsoft Teams sovelluksen koneellesi tai puhelimellesi puhelimesi kauppapaikasta. Lisätietoja Teams palvelusta löydät tukisivulta.

Kokouskutsu on lähetetty 30.4.2020 kaikille jäsenille sähköpostitse. Mikäli et ole saanut liittymislinkkiä sisältävää sähköpostia, koska sähköpostiosoitettasi ei löydy yhdistyksen jäsenrekisteristä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin (sihteeri@luottomiehet.fi), joka välittää linkin kokoukseen liittymistä varten.