Luottomiehet ry:n hallitus

Yhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä vastaa yhdistyksen hallitus. Hallitus työskentelee tiivisti yhdessä toimikuntien kanssa ja pyrkii toiminnallaan varmistamaan, että yhdistyksen toiminta keskittyy niihin asioihin mitä varten yhdistys on olemassa.

Yhdessä toimikuntien kanssa toimintaa kehitetään jatkuvasti ja pyritään sitä kautta kehittämään luottoalaa sekä tuomaan jäsenille todellista hyötyä jäsenyydestä.

Hallitus koostuu yhdeksästä varsinaisesta jäsenestä, jotka valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäsenen toimikausi on kolme vuotta, joten käytännössä hallituksessa aloittaa vuosittain kolme uutta jäsentä ja kolme on erovuorossa. Tämä kiertävä toimintamalli on osoittautunut hyväksi varmistaen niin osaamisen pysyvyyden kuin lisäämisen hallituksessa.

Alla tämänhetkisen hallituksen kokoonpano.

Jorma Metsänen

Hallituksen puheenjohtaja